De meest uitgebreide voertuigsdata op de markt – inclusief EV's en hybrides

Verbeter uw productaanbod om meer voertuigen te verkopen

LEER MEER


AutovistaSPEC: Gegevens over specificaties waarop u kunt vertrouwen

Nu dat autofabrikanten hun aanbod van elektrische voertuigen fors verhogen, is het noodzakelijk geworden om de hiaten in de markt te begrijpen om uw productaanbod te verbeteren.

Met AutovistaSPEC hebt u nu toegang tot technische informatie over bijna elk voertuig – inclusief EV’s en hybrides – om een beter inzicht te krijgen in wat uw concurrenten doen zodat u de hiaten kunt opvullen.

 

BESTEL NU AUTOVISTASPEC


AutovistaSPEC in een oogopslag 

Uitgebreide gegevens. 2 eenvoudige pakketten.BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Waarom AutovistaSPEC?

Blijf op de hoogte van de markt

Daar de automobielindustrie voortdurend verandert, is het voor een gezond bedrijfsmodel van cruciaal belang vat te hebben op de meest recente gegevens. Naast regelmatig bijgewerkte datasets zorgt AutovistaSPEC voor een snelle uitrol van toekomstige gegevens, inclusief de laatste wijzigingen. 

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Begeleiding voor eenvoudige integratie

Heeft u hulp nodig om AutovistaSPEC optimaal te gebruiken? Wij bieden eenvoudig te volgen integratiegidsen – inclusief gedetailleerde beschrijvingen, database build, load scripts en nuttige voorbeelden – zodat u zich snel kunt aanpassen en direct kunt beginnen met het gebruik van onze ongeëvenaarde gegevens. We staan ook klaar om technische ondersteuning te bieden en problemen op te lossen wanneer u dat nodig hebt.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Plug & Play

Wilt u de hoogwaardige gegevens van AutovistaSPEC in uw eigen systemen gebruiken? U kunt onze gegevens eenvoudig importeren in elke database met tab delimited csv-bestanden.

BESTEL NU AUTOVISTASPECJa, neem contact met mij op. Ik wil graag meer weten over AutovistaSPEC.

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.

Voor wie is AutovistaSPEC bestemd?

Wagenpark en Leasing

Gebruik AutovistaSPEC om gemakkelijk verschillende motortypes te benchmarken en voor doorslaggevende voertuigen te kiezen om uw bedrijfsmodel te stroomlijnen.

LEER MEER

Financiën en Verzekeringen

Gebruik AutovistaSPEC om de catalogusprijzen van voertuigen tot 20 jaar oud te controleren en te volgen. Daardoor kunt u uw financieringsstrategieën voor toekomstige modellen fors verbeteren.

LEER MEER

Verzekeringsmaatschappijen hebben gemakkelijk toegang tot alle technische details van een voertuig die ze nodig hebben om correcte premies vast te stellen en hun marges te beschermen.

LEER MEER