Uw persoonlijke multi-merk auto-configurator. Gestandaardiseerd in heel Europa.

Koop probleemloos voertuigen

LEER MEER


AutovistaSPEC: Gegevens over specificaties waarop u kunt vertrouwen

Alles behalve handig is het verplicht gebruik van meerdere autoconfigurators om de beste voertuigkeuze aan uw klanten te bieden. Nog moeilijker om efficient te benchmarken, aangezien deze configurators allemaal verschillend zijn.

AutovistaSPEC biedt dezelfde gegevensstructuur voor alle merken en modellen – dat betekent dat het kan worden gebruikt als een multi-merk configurator om makkelijk alle modellen en varianten te vergelijken, waardoor u de beste aankoopbeslissing voor uw bedrijf kunt nemen.

 

BESTEL NU AUTOVISTASPEC


AutovistaSPEC in een oogopslag 

Uitgebreide gegevens. 2 eenvoudige pakketten.



BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Waarom AutovistaSPEC?

Een one-stop-shop van specificatie, waardebepaling en prognose

De nieuwe database, die nu ook EV’s bevat, is in één formaat beschikbaar voor meerdere markten – zodat u efficiënter op de hoogte kunt blijven van de automobielsector.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Toonaangevende nauwkeurigheid

We hebben de robuustheid van onze gegevens verbeterd met AutovistaSPEC, wat helpt met het verminderen van risico’s en het vermijden van dure fouten.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Up-to-date

Om de uitdagingen van een voortdurend veranderende markt aan te gaan, werken wij onze datasets voortdurend bij, waardoor u erop kunt blijven vertrouwen.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC



Ja, neem contact met mij op. Ik wil graag meer weten over AutovistaSPEC.

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.

Voor wie is AutovistaSPEC de juiste keuze?

Autofabrikanten

Gebruik AutovistaSPEC om uw productaanbod te verbeteren, door een beter inzicht te krijgen in de technische specificaties van concurrerende modellen.

LEER MEER

Financiën en Verzekeringen

Gebruik AutovistaSPEC om de catalogusprijzen van voertuigen tot 20 jaar oud te controleren en te volgen. Daardoor kunt u uw financieringsstrategieën voor toekomstige modellen fors verbeteren.

LEER MEER

Verzekeringsmaatschappijen hebben gemakkelijk toegang tot alle technische details van een voertuig die ze nodig hebben om correcte premies vast te stellen en hun marges te beschermen.

LEER MEER