Sluit foutloos verzekeringen af met de voertuigsdata van AutovistaSPEC

Toonaangevende voertuigspecificatiegegevens

LEER MEER


AutovistaSPEC: Gegevens over specificaties waarop u kunt vertrouwen

Gewoonlijk is het verzekeren van ICE-voertuigen vrij eenvoudig vanwege de hoeveelheid voertuiggegevens die verzekeringsmaatschappijen tot hun beschikking hebben. Met de opkomst van EV’s en hybrides zijn de zaken iets ingewikkelder geworden.

De uitgebreide AutovistaSPEC  dataset geeft u toegang tot diepgaande technische informatie die het sluiten van nieuwe polissen eenvoudiger en betrouwbaarder ooit maakt.

 

BESTEL NU AUTOVISTASPEC


AutovistaSPEC in een oogopslag 

Uitgebreide gegevens. 2 eenvoudige pakketten.BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Waarom AutovistaSPEC?

Dekt de meerderheid van alle types van voertuigen

Importeer eenvoudig de gegevens van AutovistaSPEC in uw systemen als een tab csv-bestand en krijg toegang tot bijna alle merken-modellen gegevens op de markt.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

20 jaar historische gegevens

De robuustheid van de dataset van AutovistaSPEC rust op een 20-jaar geschiedenis. Het zijn historische specificatiegegevens waarop u kunt vertrouwen.

BESTEL NU AUTOVISTASPEC

Gedetailleerde integratiegidsen

Vragen bij het integreren van de AutovistaSPEC gegevens in uw eigen systemen? Wij bieden goed gestructureerde handleidingen, inclusief database- en laadscripts en voorbeeldgegevens.

BESTEL NU AUTOVISTASPECJa, neem contact met mij op. Ik wil graag meer weten over AutovistaSPEC.

Let wel, wij leveren alleen abonnementsdiensten en kunnen geen losse waardebepalingen doen.

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.

Voor wie is AutovistaSPEC bestemd?

Autofabrikanten

Gebruik AutovistaSPEC om uw productaanbod te verbeteren, door een beter inzicht te krijgen in de technische specificaties van concurrerende modellen.

LEER MEER

Wagenpark en Leasing

Gebruik AutovistaSPEC om gemakkelijk verschillende motortypes te benchmarken en voor doorslaggevende voertuigen te kiezen om uw bedrijfsmodel te stroomlijnen.

LEER MEER

Financiën

Gebruik AutovistaSPEC om de catalogusprijzen van voertuigen tot 20 jaar oud te controleren en te volgen. Daardoor kunt u uw financieringsstrategieën voor toekomstige modellen fors verbeteren.

LEER MEER