Professionele dienstverlening

Maak beter onderbouwde analyses met gespecialiseerde data over elektrische voertuigen

EV Volumes krijgen

Hoe we consultancybureaus, bedrijfsrevisoren, de financiële sector en analisten helpen

De kern van elke goede analyse bestaat uit exacte data. EV Volumes is gespecialiseerd in elektrische voertuigen en verstrekt regelmatig bijgewerkte historische data en prognoses. Onze robuuste datasets zijn samengesteld om zinvolle inzichten te verwerven over elektrische voertuigen, zodat u een breed begrip krijgt in 130 markten voor beter geïnformeerde analyses.

EV Volumes krijgen

Gebruik de tracker van EV Volumes rond aandelen per land en filter op merk en model van elke fabrikant om te begrijpen hoe het marktaandeel voor elektrische voertuigen zich in verschillende regio’s zal ontwikkelen.

We zijn zeer gepassioneerd over EV’s en geven u de data die u nodig heeft om:

  • due diligence uit te voeren
  • de risico’s en mogelijkheden van nieuwkomers of bestaande fabrikanten vast te stellen en te beoordelen
  • de risico’s van de portefeuille te analyseren, de marktdynamiek te begrijpen en het marktpotentieel te beoordelen
  • bedrijven vorm te geven en financiële analyses en de ontwikkeling van strategieën uit te voeren
  • een vertrouwelijke band met uw klanten op te bouwen: verkoopverhalen te verfijnen, klanten te adviseren en nieuwe klanten voor u te winnenJa, neem contact met mij op en vertel me meer over EV Volumes

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.