Leveranciers van batterijen

Houd de concurrentie in de gaten. Verbeter uw eigen productielijn.

EV-volumes krijgen

Hoe wij helpen

Batterijfabrikanten en fabrikanten van batterijmaterialen gebruiken EV-volumes en onze tracker voor batterijzendingen om inzicht te krijgen in de vraag naar batterijen en hun materialen. Met EV-volumes kunt u zo beter plannen en leveren door bij te houden welke batterijleveranciers aan welke voertuigen leveren.

EV-volumes krijgen

Gebruik de prognoses van EV-volumes om de vraag naar MWh-batterijen te voorspellen en te begrijpen hoe u uw investeringen in de productie van cellen moet schalen, bijvoorbeeld waar u fabrieken moet vestigen.

Wij ondersteunen u ook bij het inschatten van uw toekomstige klanten door te voorspellen waar in de toekomst de meeste elektrische voertuigen zullen worden geproduceerd.Ja, neem contact met mij op en vertel me meer over EV-volumes

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.