Autofabrikanten

Planning van volumes en portefeuilles tot in de puntjes uitgewerkt.

Ga voor EV Volumes

Hoe wij autofabrikanten helpen

De populariteit van EV’s blijft in stijgende lijn en tegen 2024/25 zal er een dramatische verschuiving plaatsvinden in de autowereld. Elektrische voertuigen zullen naar verwachting een groter marktaandeel en een groter volume uitmaken dan voertuigen met interne verbrandingsmotoren (ICE’s). Dit heeft ervoor gezorgd dat de weg is vrijgemaakt voor nieuwe concurrentie nu volledig elektrische voertuigen (BEV’s) hun razendsnelle opmars naar de massamarkt voortzetten.

Ga voor EV Volumes

EV Volumes helpt autofabrikanten zich op de volgende manier voor te bereiden op de toekomst:

Hiaten in het voertuigontwerp identificeren

We volgen al meer dan 600 modellen op en daar komen er elke maand nog meer bij. Daardoor kunnen autofabrikanten de geavanceerde filters gebruiken om hiaten in concurrerende modellen op te sporen, waaronder de architectuur en het accuvermogen. Deze informatie kunnen ze dan gebruiken voor hun eigen toekomstige lanceringen.  

Marktinformatie verbeteren

EV Volumes biedt uitgebreide gedetailleerde gegevens over elektrische voertuigen. Productplanners kunnen filteren op fabrikant, model, segment en type aandrijving met informatie over accu’s, aandrijflijnen en algemene voertuigspecificaties, waardoor ze een beter inzicht krijgen in de trends die zich ontwikkelen.  

 

Toekomstbestendige modellen

Naarmate de ontwikkelingen in de verschillende EV-segmenten verdergaan, zouden autofabrikanten er baat bij kunnen hebben om te weten welk segment in de toekomst de meeste aandacht krijgt. Met de tracker per landaandeel van EV Volumes kunnen de fabrikanten het marktaandeel, per land, voor de verschillende segmenten voorspellen en de productie richten op de meest gevraagde segmenten.  Ja, neem contact met mij op en vertel me meer over EV Volumes

* Verplicht


Wij bieden onze producten en diensten enkel aan zakelijke klanten aan. Een medewerker van Eurotax zal persoonlijk contact met u opnemen en de producten en diensten van Eurotax aan u uitleggen. De verwerking van uw persoonsgegevens is gebaseerd op artikel 6 lid 1-punt b) en punt f) van de AVG zoals beschreven in het Privacybeleid van Eurotax.